EN  |  NL
Vertaalbureau All-Round, Den Haag | All-Round Translations, The Hague

Notarieel Vertaalbureau Den HaagDe Haagse vertalers
 

Al vele decennia zijn wij het toonaangevende vertaalbureau voor de vertaling van notariële akten. Vanuit ons kantoor in Den Haag vertalen wij notariële akten en andere juridische documenten voor talloze notariskantoren, bedrijven en instanties in heel Nederland en ook voor de vele internationale organisaties die in Den Haag gevestigd zijn.

 

Den Haag: juridische hoofdstad van Nederland


Den Haag is de juridische hoofdstad van Nederland en de internationale stad van vrede en recht, waar zo'n 160 organisaties en honderden bedrijven en kenniscentra zich dagelijks bezighouden met internationaal recht en vrede. Veel daarvan ondersteunen wij als juridisch vertaalbureau met professionele juridische vertalingen.
 
‘The Hague’ wordt internationaal steeds meer een begrip. Den Haag heeft een sterk internationaal imago, vergelijkbaar met steden als Genève en Wenen. Dit trekt niet alleen nieuwe internationale organisaties naar de stad, maar ook grote internationale bedrijven. Daarnaast huisvest Den Haag een groot aantal dienstverlenende bedrijven, zoals pensioenfondsen, verzekeringskantoren en juridische instellingen. Ook de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) heeft haar zetel in Den Haag.

 

Vertaling van notariële akten


Allerlei overeenkomsten, afspraken en transacties zijn pas geldig als ze door een notaris in een notariële akte zijn vastgelegd. Het internationale karakter van Den Haag betekent dat bij dergelijke transacties in onze stad vaak buitenlandse partijen betrokken zijn die behoefte hebben aan een correcte en duidelijke vertaling van die notariële akte. Of het nu gaat om de statuten van een bv, de oprichting van een stichting of ngo, het opstellen van een testament of het aangaan van huwelijksvoorwaarden: iedereen wil exact weten waar hij of zij voor tekent.
 
Als notarieel vertaalbureau kennen wij het notariaat door en door. Wij maken beëdigde vertalingen waar geen speld tussen te krijgen is. Wilt u een notariële akte of een ander juridisch document laten vertalen? Wij maken graag een duidelijke offerte voor u.
Notarieel Vertaalbureau All-Round Den Haag: de specialist in juridische vertalingen voor het notariaat
 
Full member of Elia
(European Language Industry Association)