EN  |  NL
Vertaalbureau All-Round, Den Haag | All-Round Translations, The Hague

Ons team


Vertaalbureau All-Round wordt geleid door Hans van der Ven en Karen Stuurman. Dankzij onze kleine, flexibele en efficiënte organisatie kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, snelle communicatie en maatwerk. Samen met ons team ervaren juridische en beëdigde vertalers Engels, Duits, Frans en Italiaans zorgen wij voor een perfecte uitvoering van iedere vertaalopdracht.

 

  Hans van der Ven
Beëdigd vertaler Engels
 
Na zijn studie in Brussel en Nederland is Hans beëdigd als vertaler Engels. Hij is sinds 1985 mede-eigenaar van Vertaalbureau All-Round, dat in 1948 door zijn vader is opgericht. Hans is gespecialiseerd in juridisch en financieel vertaalwerk en heeft een grote expertise opgebouwd in het vertalen van teksten voor het notariaat.
 
Hij is ingeschreven in het landelijke Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Hans is onder meer bestuurslid en voorzitter geweest van de Nederlandse brancheorganisatie van vertaalbureaus (VViN).
 
     
  Karen Stuurman
Beëdigd vertaalster Engels en Italiaans

Karen studeerde in 1993 af als vertaalster Engels en Italiaans aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken in Antwerpen. Sindsdien is zij werkzaam als beëdigd vertaalster. Karen heeft zich gespecialiseerd als juridisch vertaalster. Binnen haar juridische specialisatie legt zij zich vooral toe op vertalingen voor het notariaat.
 
Karen is ingeschreven in het landelijke Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv).
 


Karen en Hans houden hun kennis, competenties en vaardigheden op peil door het volgen van een breed scala aan opleidingen en cursussen op het gebied van vertalen en (notarieel) recht.


 
Notarieel Vertaalbureau All-Round Den Haag: de specialist in juridische vertalingen voor het notariaat
 
Full member of Elia
(European Language Industry Association)